Atelier voor zilveren sieraden, workshops, edelstenen, mineralen en meer….

Op donderdag 23 en vrijdag 24 maart is het atelier vanaf 14.00 's middags gesloten!

Workshops

Op dit moment staan een aantal basisworkshops gepland, waar nog bij aangesloten kan worden.
vrijdag 14 april - 09.30, incl. lunch

zaterdag 15 april - 12.30, incl. High Tea

Alle overige zaterdagen zitten tot en met mei vol. Andere dagen zijn nog wel beschikbaar, neem daarvoor even contact met mij op.

In de maanden juni, juli en augustus worden op zaterdag en zondag géén workshops geven. Andere dagen zijn bespreekbaar.

Openingstijden:

De reguliere openingstijden zijn als volgt: donderdag 09.30-16.30
vrijdag 09.30-16.30
Alle andere dagen open op afspraak. Wilt u zeker weten of het atelier open is, bel dan even met 06-25517777.

Workshops algemeen

Bij Zilver en Zo kunt u terecht voor diverse workshops Sieraden maken met Zilverklei.

 

Eerst geven wij informatie over zilverklei, wat is het voor materiaal en wat zijn de mogelijkheden. Daarna gaat ieder voor zich een ontwerp maken. Dit ontwerp wordt besproken en er wordt gekeken naar de haalbaarheid qua tijd en moeilijkheidsgraad. Vanzelfsprekend liggen er voorbeelden maar ook boeken waaruit u inspiratie kunt op doen. Nadat uw ontwerp is besproken gaat u aan de slag. U wordt stap voor stap begeleid naar een mooi sieraad waar u veel plezier aan zult beleven.

 

Wilt u iets extra’s aan uw ontwerp toevoegen bijvoorbeeld een parel of een zirkonia? Dat kan, de mogelijkheid bestaat om deze items bij te kopen. Wij hebben een ruime sortering armbanden, colliers, suède veters en pandora kralen te koop om uw sieraad compleet te maken. Speciale wensen? Geeft u dat dan bij de reservering aan, dan kan hiermee rekening worden gehouden. Vanzelfsprekend wordt de workshop gegeven door een gecertificeerd instructeur.

 

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw workshop aan te vullen met een high-tea. Voor een opgave van de prijs hiervan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. 

 

De workshops worden gegeven in overleg, dat kan dus zijn op bijvoorbeeld woensdagmiddag, vrijdagmiddag, zaterdag of zondag en eventueel ’s avonds.

Bent u minder mobiel of wilt u de workshop op uw eigen locatie geven? Dat kan! In overleg en op basis van een kleine vergoeding van de gereden kilometers kom ik graag bij u op locatie een workshop verzorgen. Heeft u hiervoor interesse, neemt u dan contact met mij op om de mogelijkheden door te nemen.

 

Graag verwijzen wij u naar het submenu voor een uitgebreide beschrijving van de diverse workshops en de kosten.