Atelier voor zilveren sieraden, workshops, edelstenen, mineralen en meer….

Atelier gesloten:

Wegens privé omstandigheden is het atelier op vrijdagmiddag 14 juni en op vrijdagmiddag 21 juni vanaf 12.00 gesloten. Excuses voor het ongemak!

Openingstijden:

Donderdag 09.30-16.30
Vrijdag 09.30-16.30. Workshops worden op afspraak ook op zaterdag gegeven.
Alle andere dagen open op afspraakWilt u zeker weten of het atelier open is, bel dan even met 06-25517777.

Cursus ingepland

De cursus zilverklei staat weer ingepland, dit keer een optie voor 3 zaterdagen of 6 avonden. De data zijn te vinden onder het menu-item cursus zilverklei.

Workshop hanger of armband met UV-resin

Tijdens deze workshop worden er door ieder deelnemer twee hangers ingelegd met UV-resin. De deelnemers krijgen daarvoor 1 metalen hanger om uit te proberen en 1 zilveren hanger. UV-resin is een transparante hars die op kleur gemengd kan worden met kleurpigmenten zowel in poedervorm als in vloeibare vorm. Daarnaast kunnen er droogbloemetjes, glitter, flakes etc. worden toegevoegd voor een gevarieerd effect.
De workshop start met een korte uitleg over de materialen die gebruikt worden en de mogelijkheden die er zijn. Vanzelfsprekend liggen er een aantal voorbeelden klaar.

Workshop

Hanger of armband met UV-resin

Tijdsduur:

2 uur of 2,5 uur

Tijdstip:

tijdstip in overleg

Aantal deelnemers:

4 – 8 (Grotere groepen in overleg)

Prijs:

€ 47,50 per persoon

Inbegrepen:

1 metalen en 1 zilveren hanger of 1 leren armband inclusief 3 tops, UV-resin en een uitgebreide keuze uit inlegmaterialen, gebruik van gereedschap, koffie / thee / fris en iets lekkers

Opgave:

Telefonisch (06 25517777), via e-mail: contact@zilver-en-zo.nl