Atelier voor zilveren sieraden, workshops, edelstenen, mineralen en meer….

Openingstijden:

Donderdag 09.30-16.30
Vrijdag 09.30-16.30. Workshops worden op afspraak ook op zaterdag gegeven.
Alle andere dagen open op afspraakWilt u zeker weten of het atelier open is, bel dan even met 06-25517777.

Atelier gesloten

Het atelier is gesloten van 26 april tot en met 22 mei 2024.

Cursus ingepland

De cursus zilverklei staat weer ingepland, dit keer een optie voor 3 zaterdagen of 6 avonden. De data zijn te vinden onder het menu-item cursus zilverklei.

Urnen of herdenkingssieraden

De urnen die in mijn atelier gemaakt worden, zijn kleiner als de reguliere urnen, dit betekent dat niet alle as erin past. Ik merk dat er vaak gekozen wordt om een deel van de as uit te strooien, maar dat men toch een kleine urn met een deel van de as wil bewaren als aandenken. Hiervoor zijn mijn zilveren urnen zeer geschikt. Geen enkele urn is hetzelfde, qua afmeting, afwerking en decoratie wordt zoveel mogelijk uw eigen gevoel en herinnering gebruikt om tot een persoonlijk resultaat te komen.

Ik ga hier graag met u over in gesprek..

Tiny vessel

Bijzondere kleinigheden in een klein doosje, bijvoorbeeld een eerste tandje, een lokje haar etc. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het doosje kan geheel naar eigen smaak worden gemaakt. Dus de pareltjes eraf en een edelsteentje erop, of decoraties met vogels, klavertjes vier, roosjes etc.

Ter nagedachtenis aan

De mooiste opdrachten zijn opdrachten met een betekenis. In verband met de privacy staan lang niet alle herinneringssieraden op deze site. In het sieraad kan as verwerkt worden of een naam gegraveerd worden, misschien heeft u een heel ander idee. Graag bespreek ik met u de mogelijkheden om tot een bijzonder sieraad te komen. Niets is standaard en alles is handwerk, u weet dus zeker dat uw sieraad uniek is.