Atelier voor zilveren sieraden, workshops, edelstenen, mineralen en meer….

Openingstijden:

De reguliere openingstijden zijn als volgt: donderdag 09.30-16.30
vrijdag 09.30-16.30
Alle andere dagen open op afspraak. Wilt u zeker weten of het atelier open is, bel dan even met 06-25517777.

Cursus zilverklei

Op dinsdag 24 oktober 2023 start de cursus zilverklei weer, hiervoor is nog één plaats beschikbaar. Voor meer informatie kijk je onder het menu bij Cursus.

De cursus wordt gegeven op dinsdagavond van 19.30 - 22.00. Inschrijven hiervoor kan via mail of bel mij even, dan noteer ik je gegevens.

Workshops

Er kan nog worden aangesloten bij een basisworkshop op vrijdag 20 oktober, starttijd 10.00 uur.

Er kan nog worden aangesloten bij een basisworkshop op zaterdag 28 oktober, starttijd 10.30 uur.

Er kan worden aangesloten bij de dagworkshop op zaterdag 25 november, starttijd 10.00 uur.

Er kan nog worden aangesloten bij een basisworkshop op woensdag 29 november, starttijd 13.00 uur.

Kan je niet op een van deze data, neem dan even contact op, dan kijken we naar andere mogelijkheden.

Urnen of herdenkingssieraden

De urnen die in mijn atelier gemaakt worden, zijn kleiner als de reguliere urnen, dit betekent dat niet alle as erin past. Ik merk dat er vaak gekozen wordt om een deel van de as uit te strooien, maar dat men toch een kleine urn met een deel van de as wil bewaren als aandenken. Hiervoor zijn mijn zilveren urnen zeer geschikt. Geen enkele urn is hetzelfde, qua afmeting, afwerking en decoratie wordt zoveel mogelijk uw eigen gevoel en herinnering gebruikt om tot een persoonlijk resultaat te komen.

Ik ga hier graag met u over in gesprek..

Tiny vessel

Bijzondere kleinigheden in een klein doosje, bijvoorbeeld een eerste tandje, een lokje haar etc. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het doosje kan geheel naar eigen smaak worden gemaakt. Dus de pareltjes eraf en een edelsteentje erop, of decoraties met vogels, klavertjes vier, roosjes etc.

Ter nagedachtenis aan

De mooiste opdrachten zijn opdrachten met een betekenis. In verband met de privacy staan lang niet alle herinneringssieraden op deze site. In het sieraad kan as verwerkt worden of een naam gegraveerd worden, misschien heeft u een heel ander idee. Graag bespreek ik met u de mogelijkheden om tot een bijzonder sieraad te komen. Niets is standaard en alles is handwerk, u weet dus zeker dat uw sieraad uniek is.