Workshop data

 

De workshops zijn mogelijk op alle dagen van de week en eventueel 's avonds. Neem dus vrijblijvend contact op om te kijken of bepaalde data mogelijk zijn.

 

Optie op een bepaalde datum:

Soms is het lastig plannen vooral als meerdere agenda's gematched moeten worden. U kunt altijd een optie in de agenda laten zetten. Minimaal twee weken voor aanvang van de workshop wordt dan telefonisch contact opgenomen om te checken of de workshop door gaat.

Mocht er een tweede verzoek komen voor een bepaalde datum, dan wordt er contact met u opgenomen om te checken of de gereserveerde optie definitief wordt. Uw optie heeft voorrang op een nieuwe aanvraag.

 

Reservering:

Als u een reservering voor een bepaalde datum in de agenda laat zetten, dan wordt er vanuit gegaan dat deze definitief doorgaat. U mag de reservering altijd kosteloos annuleren. Onvoorziene omstandigheden heb je niet in de hand en daar is alle begrip voor.

 

Cadeaubonnen:

Wilt u een reservering maken en heeft u een cadeaubon van Zilver en Zo die u op een workshop wilt inleveren, dan horen wij dat graag vooraf.